× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Το Jack Daniels ζευγαρώνει με το μέλι

…και το αποτέλεσμα, ένα λικέρ συναρπαστικό

Δημοσιεύτηκε στις 29/07/2015

Στην κορυφή των διάσημων ουίσκι βρίσκεται το Jack Daniels Tennessee, το δημιούργημα ενός ελεύθερους πνεύματος του Mr Jack.

Οι περισσότεροι έχουμε δοκιμάσει το αμερικάνικο ποτό, που διακρίνεται για τα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. Εδώ και λίγον καιρό κυκλοφορεί στην πόλη μια διαφορετική, καινούργια εκδοχή του, με μερικές δόσεις μελιού, το Jack Daniels Honey.  Ενδιαφέρον πάντρεμα -και ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ήταν η εμπειρία της δοκιμής. Το χρυσαφένιο λικέρ, στο ποτήρι απελευθερώνει απρόσμενα αρώματα. Ένα σύνθετο μπουκέτο από καπνό, μέλι, γαζία, εμπλουτίζεται με νότες καφέ, καραμέλας, φουντουκιού, πραλίνας και ξηρών καρπών. Το στόμα είναι βελούδινο, "γεμάτο" κι έχει πολύ μεγάλη διάρκεια. Για να το απολαύσετε, ξεκινήστε τη δοκιμή straight ή με λίγο πάγο και για να ανεβάσετε την καλοκαιρινή διάθεση ανακατέψτε το με κάποιον φρέσκο, δροσερό χυμό, για παράδειγμα lime ή πορτοκάλι και για κάτι πιο σπέσιαλ βάλτε κάτι με φυσαλίδες, όπως ginger ale.

Χρυσούλα Κυριακοπούλου [email protected]


Spirit News