Η οικογένεια του Τσίπουρου Ηδωνικό με και χωρίς γλυκάνισο, του κτήματος Κώστα Λαζαρίδη μεγάλωσε και απέκτησε μια καινούρια ετικέτα, το ούζο Ηδωνικό.
Ήρθε η σειρά του και στην καρδιά του καλοκαιριού διεκδικεί την θέση του σε τραπέζια που φιλοξενούν ουζομεζέδες, όστρακα και θαλασσινά. Το ούζο Ηδωνικό είναι πολύ ενδιαφέρον. Το τεστάραμε και η καλοκαιρινή του αύρα είναι ανεβασμένη. Ο γλυκάνισος είναι διακριτικός και φλερτάρει με νότες αιθέριων ελαίων εσπεριδοειδών. Το στόμα είναι ήπιο, μαλακό, με νύξεις από φλούδες εσπεριδοειδών -κυρίως πορτοκαλιού- και πικάντικο τελείωμα. Ένα κομψό και φινετσάτο ούζο, ευπρόσδεκτο στις καλοκαιρινές στιγμές.
Χρυσούλα Κυριακοπούλου [email protected]