× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2016

Holy Spirit

Cocktails με εξωτισμό στη Γλυφάδα

Σ’ένα δρόμο-περατζάδα της Γλυφάδας (Λαοδίκης), ένα μαγαζί στημένο με κέφι, διάφορα gadgets και λοιπά αντικείμενα που κρέμονται στους τοίχους ή από το ταβάνι, συν μια μπάρα εντυπωσιακή με φόντο μπουκάλια που δημιουργούν επιθυμίες είναι κάτι ενδιαφέρον. Όταν όμως η ψυχή σε αυτό το «κάτι» είναι ένας «mixologist» (Ξαβιέ Μισαηλίδης) που έχει δώσει εξετάσεις δεξιότητας τότε το μείγμα εκτός από κουτί είναι και επιτυχημένο.


Είναι γεγονός ότι το Holy Spirit είναι ένα από τα πιο δυναμικά μπαρ της Γλυφάδας με προδιάθεση σε cocktails που σχοινοβατούν επιτυχημένα ανάμεσα σε γεύσεις που ικανοποιούν το μεγάλο κοινό και σε συνθέσεις με γευστική πολυπλοκότητα και υλικά που ο συνδυασμός τους απαιτεί φαντασία και γνώση. Η νέα του cocktail collection, είναι φτιαγμένη για να ιντριγκάρει τις γευστικές χειμωνιάτικες  συνήθειες. Εμπνέεται από τα φρούτα (όπως συνήθως) με απρόσμενους όμως συνδυασμούς, εντυπωσιακά twists και εκπληκτική tiki διάθεση. Στο Holy Spirit ο χειμώνας προβλέπεται νόστιμος, sunny και ανατρεπτικός.


Για του λόγου το αληθές δοκιμάστε: The Conquistador με βάση τη Jose Cuervo Tradicional Silver, citrus, με χαμομήλι και εκρηκτικά αρώματα passion fruit, μηλόξυδου με ροδάκινο, λικέρ quava και φρέσκο ginger. Συναρπαστικό και παιχνιδιάρικο.

HOLY SPIRIT

Λαοδίκης 41, Γλυφάδα
Τηλ. 2108982650

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019