× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2017

Kika

Το αγαπημένο café aperitivo έχει δυνατή μπάρα

Το κέφι και η όρεξη για να κάνουν πράγματα στη διασκέδαση είναι που δίνουν το στίγμα του KIKA στο Περιστέρι. Από τη διακόσμηση, που μια maximal διάθεση με art πινελιές και indi η boho διάθεση κάνει αυτό το «μπέρδεμα» γοητευτικό, χαλαρωτικό και ζεστό, μέχρι το πρόθυμο και χαμογελαστό σέρβις των παιδιών. Μπορεί μέσα να είναι σχετικά μικρό, αλλά με τον εξωτερικό του χώρο έξυπνα και σωστά προστατευμένο, καταφέρνει να γεμίζει κάθε βράδι, ακόμη και κάποιες κρύες νύχτες του χειμώνα.


Τη ματιά μαγνητίζει η φορτωμένη μπάρα, η ραφαρία πίσω της, που θυμίζει παλιό έπιπλο και είναι γεμάτο από ψαγμένα καλούδια του ποτού, γιατί τα μουσάτα παιδιά πίσω της και το ξέρουν το παιχνίδι και το παίζουν άψογα. Και αυτό ξεκινά όχι μόνο από τις straight και classic εκδόσεις των ποτών και των  κοκτέιλ, όπως τα αλκοολικά dry martini cocktail η τα φοβερά Manhattan, αλλά και από τα signature,  που πραγματικά κάνουν την διαφορά. Αφήστε το Saguinista να σας δροσίσει και να σας γοητεύσει με τη γλύκα του, τον πλούτο του, τη φρουτένια νότα του και την ελληνική ματιά του. Το Super Panda, πάλι,  ιντριγκάρει με τον βοτανικό του χαρακτήρα, με υπέροχες νύξεις δυόσμου και τζίντζερ και την καυτερή του επίγευση.


Οι μουσικές σερφάρουν επιδέξια σε soul, swing και latin ρυθμούς ενώ στα highlights θα προσθέσουμε και τα snacks που εμφανίζονται κατά διαστήματα από το πουθενά, για να φτιάχνουν το στομάχι όσων  εξακολουθούν να απολαμβάνουν τις δημιουργίες της μπάρας. Τέλος, το KIKA που θέλει να λέγεται "café aperitivo", με ένα ιταλιάνικο αέρα, είναι πραγματικά καλό και στον καφέ και στα early evening ποτά.  

KIKA

Αιμιλίου Βεάκη 35, Περιστέρι
Τηλ. 2105737300

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019