× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2017

Bootleg

Το prohibition style σ' ένα ντιζαϊνάτο all day & night spot


Το bootleg ξεκίνησε τη ζωή του στον Χολαργό και εξακολουθεί να πορεύεται στην ίδια περιοχή κάνοντας μόνο φίλους, οπαδούς και πιστούς followers, που το έχουν κάνει στέκι.
Το καλύτερο σημείο του είναι η μπάρα του, πρόσφατα ανακαινισμένη, θυμίζει κάτι από…Σικάγο, σε νότες από ποτοαπαγόρευση. Άλλωστε, το όνομα Bootleg έρχεται από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και σημαίνει την παράνομη διακίνηση αλκοόλ.

Ο άνετος χώρος του Bootleg, όμως, έχει περισσότερο μια σύγχρονη loft οπτική, με κάποια έξυπνα ενσωματωμένα ρετρό και arty στοιχεία, για να θυμίζουν την μπαρίστικη καρδιά του (μοναδική πρωτοτυπία ο τοίχος με τα lockers, για τα προσωπικά μας αντικείμενα). Στα αναβαθμισμένα της… ανακαίνισης είναι και το finger food συνοδευτικό των ποτών και των κοκτέιλς -και όχι μόνο. Δοκιμάσαμε διάφορα και τα βρήκαμε πραγματικά εντυπωσιακά, προσεγμένα και ψαγμένα.
Το μεγάλο στρογγυλό τραπέζι με τα σκαμπό είναι ότι πρέπει για socializing, ενώ μικρές γωνιές σου δίνουν την δυνατότητα να πιάσεις την κουβεντούλα με την παρέα σου και να απολαύσεις τα signature κοκτέιλ σου από μια ενημερωμένη κάβα. Όπως το Old Gold Sabotage, βασισμένο στο κονιάκ, ισορροπημένο, μαρμελαδένιο και πικάντικο η το Deep Red Symphony, στα όρια του tiki, που μοιάζει με μια πλούσια, τσαχπίνα, γευστική Barbie η το Big Score Manifesto, με το malt whisky να είναι το πρώτο βιολί σε ένα γοητευτικό, πολύπλοκο, πικάντικο αποτέλεσμα...

BOOTLEG

Φανερωμένης 8, Χολαργός
Τηλ. 2106511288

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019