× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2019

Alexander’s Bar GB

Το κλασικό high class bar-στολίδι της πρωτεύουσας

Βραβευμένο από το «Forbes» ως το καλύτερο ξενοδοχειακό μπαρ στον κόσμο. Αυτό βέβαια δεν το κάνει να επαναπαύεται στις δάφνες του.  Με ένα έμπειρο team, το οποίο παρακολουθεί τις νέες τάσεις και τις ενσωματώνει στις απαιτήσεις του hotel bar, το «Alexander’s», στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, ξέρει τις ευθύνες του μια και βρίσκεται στην πιο διάσημη και τουριστική πλατεία της Αθήνας.Aποτελεί πρεσβευτή των υψηλών προδιαγραφών του ξενοδοχείου για τη χώρα με τον αριστοκρατικό χώρο που έχει για το μπαρ του, αλλά και για τις bartendering υπηρεσίες του.

Σε έναν, λοιπόν, εντυπωσιακό χώρο, από τους ωραιότερους της Αθήνας και ένα από τα μοναδικά αίθρια της πρωτεύουσας, διακονεί με επιτυχία την απαιτούμενη λειτουργία του υψηλού επιπέδου bar-tendering. Ειδικά η μπάρα του αποτελεί κόσμημα στο είδος της, με την βαρύτητα και την πολυτέλεια που αποπνέει. Σχεδόν πάντα γεμάτο, είναι ένας χώρος που σε υποδέχεται ευχάριστα όλες τις ώρες της ημέρας. Η φετινή του signature λίστα βασίζεται σε γνωστά η λιγότερο γνωστά κοκτέιλ, που η ομάδα του “Alexander’s” τα πειράζει λίγο η πολύ, είτε μέσα από τη συνταγή είτε μέσα από τα υλικά ή και από τα δύο. Κατά περιόδους, η λίστα εμπλουτίζεται με θεματικά κοκτέιλ ενώ μερικά από αυτά του καταλόγου παλαιώνουν σε βαρελάκια στα κελάρια του ξενοδοχείου.

ALEXANDER’S BAR

Βασ. Γεωργίου Α΄1 (Ξενοδ. «Grande Bretagne»), πλ. Συντάγματος, Κέντρο
Τηλ. 2103330000

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019