× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2019

Ark

Κοκτέιλ και γεύσεις πάνω στο κύμα

Η αθηναϊκή ριβιέρα έχει έναν χώρο αντάξιο της ομορφιάς της και αυτός ονομάζεται Ark. Το concept ανταποκρίνεται πετυχημένα στο όνομα (Κιβωτός): εδώ συνυπάρχουν στοιχεία που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ηλικίες. Όχι αναγκαστικά συγχρόνως. Υπάρχουν οι ώρες, που το Ark είναι ένας οικογενειακός παράδεισος και άλλες που μεταβάλλεται σε καθαρόαιμο νυχτερινό χώρο. Θα ικανοποιήσει εξ ίσου την ώρα του καφέ (με προχωρημένο coffee shop), την μπαρίστικη διάθεσή μας, όσο και την κυριακάτικη μεσημβρινή ψαροφαγία. Πάνω στη θάλασσα, με θέα θάλασσα, πιο Σαρωνικός δεν γίνεται. Κομψό, κοσμοπολίτικο, άνετο και πολυτελές, σε κατακτάει σαν χώρος χειμώνα-καλοκαίρι.

Το εμβληματικό all day bar-restaurant «παίζει» δυνατά με την cocktail list σε επιμέλεια του Δημήτρη Παπαϊωάννου και τη γαστρονομική σφραγίδα-εγγύηση του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη. Προσεγμένες οι προτάσεις σε classic και ευφάνταστα signature cocktails -όπως το εξωτικό και ισορροπημένο σε οξύτητα και γλύκα The Ark of Polynesian-που παντρεύονται όμορφα με τις ιδιοσυγκρασιακές γευστικές προτάσεις, διεκδικεί με επιτυχία τον τίτλο του στέμματος της αθηναϊκής ριβιέρας.

ARK

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας, Γλυφάδα
Τηλ. 2108948882

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019