× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2018

Κολοκοτρώνη 9

Το μικρό, ζεστό μπαρ της Κολοκοτρώνη

Το μικρό μπαρ που βρίσκεται στην Κολοκοτρώνη στον αριθμό 9, από όπου και δανείζεται το όνομά του, αποτελεί έναν ασφαλή προορισμό για όποιον θέλει να πιει ένα καλό ποτό. Ο φιλικός, μαζεμένος γύρω από την μπάρα ζεστός χώρος του Κολοκοτρώνη 9 μπορεί να φιλοξενήσει άνετα την επιθυμία τόσο για ένα κλασικό κοκτέιλ, όσο και αυτή για ένα πρωτόγνωρο γευστικό ταξίδι.


Δίπλα λοιπόν σε ένα κλασικό Νegroni ή ένα απολαυστικό Manhattan, το In the Pines αποτελεί μια εξαιρετικά αρωματική επιλογή. London dry gin, χυμός λεμόνι, λικέρ βιολέτας και σιρόπι πεύκου συνθέτουν μια ενδιαφέρουσα εκδοχή που θυμίζει aviation και αγγίζουν ευγενικά την ελληνική γευστική παλέτα. Το βραβευμένο La Llorona ή το The Pirate’s Gospel αποτελούν δυο ακόμη εξαιρετικές επιλογές.


Ο κατάλογος έχει σχεδιαστεί από τον Δημήτρη Γιακουμάκη, ενώ η προσθήκη του Βαγγέλη Ζάχου στην ομάδα του Κολοκοτρώνη 9 αφήνει ακόμη μεγαλύτερες γευστικές υποσχέσεις για το μέλλον.  

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 9

Κολοκοτρώνη 9, Κέντρο
Τηλ. 2103232795

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019