× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2018

Kika

Η πρωταγωνίστρια των δυτικών προαστίων

Το μπαρ Kika στο Περιστέρι καταφέρνει να διατηρήσει μια θεατρικότητα στο χώρο, εμπνευσμένη από τον κινηματογράφο και τις ταινίες του γνωστού Ισπανού σκηνοθέτη Almodovar, χωρίς όμως τον σουρεαλιστικό χαρακτήρα των πρωταγωνιστών του. Αντιθέτως, ο χώρος είναι αρκετά ζεστός και φιλόξενος, χάρη στις προσωπικότητες των δύο bartender Πέτρου Μπακή και Νίκου Σολδάτου.


Μια αξιοπρεπής λίστα αποσταγμάτων και μια αρκετά ελκυστική λίστα κοκτέιλ κάνουν το Κίκα έναν σίγουρο προορισμό απόλαυσης στα δυτικά προάστια. Εκεί, μπορεί κάποιος να απολαύσει το Joy Division, ένα πραγματικά ενδιαφέρον κοκτέιλ με βάση το gin, λικέρ μαστίχας, μανταρίνι και μύρτιλο. Αυτό που κάνει ενδιαφέρον το κοκτέιλ είναι η ανάμειξη των υλικών που γίνεται με δόνηση σε ειδική συσκευή. Το Oldboy αποτελεί μια ακόμη εξαιρετική επιλογή, καθώς το pisco αναλαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστή σε συνδυασμό με τσάι μάτσα, φρέσκο σπαράγγι και τσίλι.


Εγκαινιάζοντας πρόσφατα και έναν νέο χώρο δίπλα ακριβώς, με διακόσμηση από τα 70s, το Κίκα αποτελεί έναν σίγουρο προορισμό γεύσης και απόλαυσης με στιλ και ποιότητα στο Περιστέρι.

KIKA

Αιμιλίου Βεάκη 35, Περιστέρι
Τηλ. 2105737300

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019