× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Nikka Perfect Serve: εδώ σε θέλω

Ένας διαφορετικός διαγωνισμός με άρωμα Ανατολής

Δημοσιεύτηκε στις 14/10/2015

Μέσα σε δεκαπέντε λεπτά, ο bartender θα πρέπει να σερβίρει τρεις κριτές, προσφέροντας σωστά το Nikka Whisky ή ετοιμάζοντας το σωστότερο cocktail, διαχειριζόμενος τις επιθυμίες του καθενός ξεχωριστά…

Είστε έτοιμοι για το Nikka Perfect Serve; Τα Nikka δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, όσοι ασχολούνται με το αλκοόλ γνωρίζουν ότι ανήκουν στην οικογένεια των εμβληματικών και ιστορικών Japanese whiskies. Μας κάνουν όμως γνωστό, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον Omokase, έναν διαγωνισμό bartending με τη δική του φιλοσοφία, εμπνευσμένη από το ιαπωνικό mixing. Σε αυτό τον διαγωνισμό κρίνεται κυρίως ο υποψήφιος και οι επιλογές του και όχι μόνο το ποτό που θα ετοιμάσει. Οι κριτές έχουν το ρόλο των αναποφάσιστων πελατών και ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να δημιουργήσουν ένα tailor made cocktail με βάση το Nikka ή να τους προτείνουν ένα από τα ουίσκι της συλλογής με ή χωρίς πάγο. Μέσα σε δεκαπέντε λεπτά, ο bartender θα πρέπει να σερβίρει τρεις κριτές, προσφέροντας σωστά το Nikka Whisky ή ετοιμάζοντάς τους το σωστότερο cocktail, ανάλογα με τις επιθυμίες του καθενός ξεχωριστά. 

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένες  επικοινωνιακές ικανότητες και δεξιότητες αυτοσχεδιασμού, για να προτείνουν το ιδανικότερο ποτό, που θα ικανοποιήσει τον κάθε κριτή, επιδεικνύοντας συγχρόνως και την αίσθηση της φιλοξενίας και την καλή γνώση του προϊόντος. Νικητής θα αναδειχθεί εκείνος, που θα προσφέρει την καλύτερη συνολικά εμπειρία, βάσει της βαθμολογίας, στους τρεις κριτές.

Οι συμμετοχές θα κλείσουν αυτή την εβδομάδα και ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου. Περιμένουμε να δούμε ποιος θα μπει καλύτερα στην φιλοσοφία του Nikka Perfect Serve! 

κεν [email protected]

Χρυσούλα Κυριακοπούλου [email protected]


Spirit News