× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Lipton Ice Tea Cocktails

...εκπληκτικές νότες δροσιάς!

Δημοσιεύτηκε στις 16/02/2017

Οι μοναδικές γεύσεις του Lipton Ice Tea φλερτάρουν με ιδιαίτερα υλικά και δημιουργούν μείξεις, που ανεβάζουν την απόλαυση, προσφέροντας αναζωογονητικές στιγμές...

Όλα άρχισαν με το ντεμπούτο μιας υπέροχης συνεργασίας με τον Νο1 Έλληνα mixologist, τον Μανώλη Λυκιαρδόπουλο.
Ο Μανώλης δημιούργησε έξι συναρπαστικά non alcohol cocktails, που προσφέρουν με κάθε γουλιά μια αναπάντεχη refreshing εμπειρία και διατηρούν την καλοκαιρινή διάθεση όλο τον χρόνο. Κάθε πρωτοποριακή συνταγή με βάση τις αβαντοδόρικες Lipton Ice Tea γεύσεις, προκύπτει από την προσθήκη ευφάνταστων υλικών και φρέσκων φρούτων. Δοκιμάστε τις όλες, είναι διαφορετικές, δροσιστικές και πάνω από όλα πολύ γευστικές!  Μπορείτε να τις βρείτε εύκολα στο Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=u7sJv1IKHr4&index=1&list=PLLF-Fi17ef7DZUDxeAifMClm_QMH1WzrQ αλλά και στην αφιερωμένη ειδικά στο Lipton σελίδα: http://www.athinoramabarawards.gr/partners/Lipton/ και να τις φτιάξετε πολύ εύκολα.


Φέτος, το Lipton Ice tea πάει την ιντριγκαδόρικη cocktail δράση του αρκετά βήματα παρακάτω και μας χαρίζει πρωτόγνωρες γευστικές εμπειρίες. Συνεργάζεται με τα Αθηνόραμα Bar Awards, σερφάρει στα καλύτερα bar και bar restaurants και γίνεται έμπνευση για τους καλύτερους bartenders της πόλης. Όλοι οι ταλαντούχοι mixologists σερβίρουν ένα πρωτότυπο virgin Lipton Ice Tea cocktail, προσφέροντας νέες εξαιρετικές γευστικές προτάσεις, που ήρθαν για να μείνουν! 
Το αποτέλεσμα αυτής της αναζήτησης θα κορυφωθεί στην ξεχωριστή βραδιά των Athinorama Bar Awards, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου στο Hilton. Στο πλαίσιο της μεγάλης απονομής της εγχώριας bar σκηνής, θα μάθουμε ποιο είναι το καλύτερο Lipton Ice Tea cocktail. Η βράβευση θα προκύψει από τη συνεργασία της γευσιγνωστικής ομάδας του Αθηνοράματος με τον Μανώλη Λυκιαρδόπουλο.


Εν τω μεταξύ, η κούρσα για τα Αthinorama Bar Awards συνεχίζεται. Για να μπείτε κι εσείς στον ρυθμό τους και να πάρετε μια καλή  "γεύση» των καινούργιων και απρόσμενων Lipton Ice Tea cocktails, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:


http://www.athinoramabarawards.gr/ArticlesList.aspx?vid=10004085&tag=12548&TagName=Lipton%20Ice%20tea
 
Για περισσότερα νέα και γεύσεις από το Lipton Ice Tea, κάντε like στο Facebook -  https://www.facebook.com/liptonicetea

Χρυσούλα Κυριακοπούλου [email protected]


Spirit News