Είναι από τα πιο όμορφα all day μαγαζιά του Πειραιά το «Che» που ξετυλίγει τη δράση του σε ένα πολύ ατμοσφαιρικό νεοκλασικό του 1890 υπό το άγρυπνο βλέμμα μιας smoking Φρίντα. Το σκηνικό μας ταξιδεύει εύκολα και πολύ ευχάριστα σε κάποιον εξωτικό προορισμό, είτε επιλέξουμε κάποιο από τα τραπέζια της στεγασμένης αυλής είτε τα υπέροχα διακοσμημένα δωμάτια με τα αυθεντικά μεξικάνικα memorabilia. Στο ταξίδι βοηθάνε τόσο τα κοκτέιλ όσο και οι γεύσεις, που παντρεύονται αρμονικά. Πίσω από τη μπάρα βρίσκεται ο έμπειρος Γιώργος Φιλιππίδης με ευφάνταστες παραλλαγές κλασικών κοκτέιλ, στις οποίες προσθέτει εξωτικές πινελιές. Έτσι για το «La Luna» χρησιμοποιεί τεκίλα εμβαπτισμένη σε πιπεριά, σάκε και φρέσκο χυμό λάιμ για να δημιουργήσει ένα πολύπλοκο και πολύ ενδιαφέρον κοκτέιλ που αξίζει να δοκιμάσετε, όπως και το «Inferno» με την ωραία κάψα που θα αγαπήσουν οι λάτρεις του mescal. Η κουζίνα, με την επιμέλεια του ταλαντούχου σεφ Θάνου Στασινού, είναι ακόμα ένα δυνατό χαρτί του «Che» και προτείνει γεύσεις από το Περού, τη Βραζιλία και άλλες εξωτικές σπεσιαλιτέ.
Καραΐσκου 151, Πειραιάς
2104296660
https://www.facebook.com/CHE-Cocina-y-Barra-Sudamericana-1201379966635884/
Η λίστα των υποψηφιοτήτων ανανεώνεται διαρκώς μέχρι το πέρας των δοκιμών