Casual, όμορφο και πάντα γεμάτο, έχει δώσει το στίγμα του σε μια περιοχή με πολλές επιλογές εξόδου για ποτό. Η λαμπρή πορεία του «Theory» συνεχίζεται και φέτος με ένα γυναικείο άγγιγμα, που αποδεικνύεται εξίσου ενδιαφέρον και δυναμικό. Η ευφάνταστη λίστα που αντλεί έμπνευση από τη «Φρουτοπία» του Ευγ. Τριβιζά είναι η απόδειξη των δυνατοτήτων της Λορέτας Τόσκα. Κοκτέιλ δροσερά, κομψά και ευχάριστα, που βγάζουν ευαισθησία χωρίς να τους λείπει ο δυναμισμός, είναι το τέλειο mix που φέρνει το «Theory» και πάλι στην πρώτη γραμμή.
Iδιοκτήτης: Γιώργος Καίσαρης, Θάνος Τσουνάκας, Λευτέρης Γεωργόπουλος, Γιώργος Καίσαρης, Θάνος Τσουνάκας , Λευτέρης Γεωργόπουλος
Head Bartender: Λορέτα Τόσκα, Νικηφόρος Γεροπάνος
Bartender: Βαγγέλης Ζάχος, Δημήτρης Καραγκιοζόπουλος, Γιώργος Δραγάζης, Ευάγγελος Θανάσης, Αβέρκιος Στάγκικας, Ανδρέας Δημητρόπουλος, Γιώργος Δραγάζης
Πλάτωνος 14, Χαλάνδρι
2106801633
www.theorybar.gr
facebook.com/Theory-BarMore-485555571512133
Οι χορηγοί των αθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy 2017 συμμετείχαν ενεργά σε όλο το φετινό σαφάρι. Ειδικότερα το Perrier και το Lipton Ice tea, κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης των bar της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον καμβά για ευρηματικά tailor made cocktails, χωρίς αλκοόλ. Δοκιμάσαμε πολλές ωραίες εκδοχές, οι καλύτερες βραβεύτηκαν από το Perrier και τη Lipton.
Στο «Baba Au Rum», με φόντο τους φοίνικες και εισιτήριο το on the spot cocktail Tiki Soda, κάναμε ένα απολαυστικό εξωτικό ταξίδι. Το Perrier μπήκε σε ποτήρι highball και ανακατεύτηκε με το ιδιαίτερο τροπικό σιρόπι μαρακούγια, αρωματικό κεράσι, πικάντικο μπαχάρι και ζωηρά εσπεριδοειδή. Οι παιχνιδιάρικες φυσαλίδες του Perrier ανέβασαν τις εντάσεις στον ουρανίσκο ακόμα παραπάνω και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Το αποτέλεσμα, ένα ευχάριστο cocktail χωρίς αλκοόλ, αλλά γεμάτο πλούσιες και σύνθετες νότες που μένουν ως επίγευση και σε κάνουν να περνάς καλά.
Στο «Borsalino» ο Σταμάτης Σταματιάδης ακολούθησε πιστά τις οργανοληπτικές κατευθύνσεις της επιτροπής και χτύπησε στο σέικερ το απόλυτο customize cocktail. Βασικό στοιχείο της επιτυχημένης γεύσης, το Lipton Ice tea λεμόνι, που έκανε εξαιρετικό ντουέτο με το μέλι, το χρένο και το βασιλικό. H καλή οξύτητα του τσαγιού έδωσε έχτρα φρεσκάδα και όγκο στο no alcohol cocktail και ισορρόπησε με μαγικό τρόπο τη γλυκύτητα του μελιού. Αξίζει κάποιος να το δοκιμάσει, ως εναλλακτικό aperitivo, και να φρεσκάρει αμέσως τον ουρανίσκο του. Το μυστικό είναι το Lipton να είναι παγωμένο και να ανακατευτεί καλά με το μέλι.