× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2019

Rehab

Το καθιερωμένο ραντεβού της νυχτερινής Αθήνας

H ταμπέλα νεοϋορκέζικου σινεμά και το ευρηματικό όνομα δίνουν το στίγμα του μπαρ: χαρούμενα ’50s, με τα θρυλικά ονόματα τραγουδιστών και ηθοποιών σ’ ένα συνεχές ξέφρενο “μεθύσι” καλοπέρασης, υπό τους ήχους τζαζ, μπλουζ, soul -μια ξέγνοιαστη εποχή, που σημάδεψε ο μεγάλος Frank.

Χώρος αυθεντικού μπαρ, με ρετρό αναφορές και κινηματογραφικά πόστερ του Σινάτρα να σφραγίζουν νοσταλγικά την ατμόσφαιρα. Στόφα street bar, καθώς εκτείνεται στη στοά, όπου και ενώνεται με το αδελφάκι Rehab, αλλά και στον πεζοδρόμιο της Θησέως, ειδικά τις μικρές ώρες, που σφύζει από κόσμο. Κοκτέιλ πλούσια, ισορροπημένα και αρκετά φανταιζί, που ταιριάζουν στο στυλ και στον χώρο. Σαν το εντυπωσιακό και πλούσιο Boniatillo Daiquiri, το δροσερό, βοτανικό και γήινο Basil Mule και το θαυμαστό σε πολυπλοκότητα Gimlet de Vie.

Πολύ αξιόλογη συλλογή αλκοόλ, μπίρες και, βέβαια, κάτι για τσιμπολόγημα, τα κλασικά αλλά καλοφτιαγμένα, που δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.
Αναμφισβήτητα, ένας από τους καθιερωμένους πλέον και πιο ζωντανούς, νεανικούς χώρους διασκέδασης της πόλης.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019