× Ο θεσμός Η τελετή βράβευσης του 2019 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2019

Faust

Κοκτέιλ σε θεατρικό σκηνικό

To τριώροφο διατηρητέο του ιστορικού κέντρου έχει διαμορφωθεί σε ένα ατμοσφαιρικό theatre music bar μοναδικής αισθητικής, με θεατρική διακόσμηση, που θυμίζει καμπαρέ και συγκεντρώνει ένα απαιτητικό αθηναϊκό κοινό από το 2011. Μουσικά events και θεατρικές παραστάσεις, όμορφη μπάρα πλάι στη μουσική σκηνή, δίνουν πολλαπλές επιλογές για διασκέδαση, που ξεφεύγει από ένα απλό ποτό.  Και αυτό, όμως, σε αυτόν τον χώρο και με τις όμορφες jazz, swing, funk μουσικές, παίρνει άλλη διάσταση.

Μια καλή συλλογή από βασικά ποτά για straight απολαύσεις πάνε πλάι στα εντυπωσιακά signatures, που ταιριάζουν με τον χώρο. Σαν το Regalo de Dios, πραγματικό “δώρο θεών”, ένα tiki style φρουτένιο κοκτέιλ με γοητευτικές καπνιστές (mezcal) και πικάντικες νότες, ή το Mango Mint Julep, μ’ ένα ωραίο παιχνίδι τζίντζερ-μάνγκο. Σε άλλες συχνότητες, το Maria Antoinetta, με βάση το brandy, είναι ένα ακαταμάχητο μπαχαρένιο κοκτέιλ, με ωραίες νότες κανέλας και πιπεράτη επίγευση.

To Faust, με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του, σίγουρα προσφέρει μια διαφορετική μπαρ εμπειρία, είτε θέλεις ένα κλασικό, καλοφτιαγμένο negroni είτε κάτι πιο σύνθετο.

Χορηγοί 2020

Υποστηρικτές 2020

Οι nominations του 2019