× Ο θεσμός Οι nominations του 2019 Τα βραβευμένα bars του 2018 Spirit News Χορηγοί

Baba au Rum

Ο συνεπής προορισμός για ρούμι στην Αθήνα.

Όταν το ρούμι γίνεται ζητούμενο, τότε το Baba au Rum αποτελεί τον αυτονόητο προορισμό. Όχι μόνο για τη εκτενή και εμπεριστατωμένη λίστα του με ρούμι από ολόκληρο τον κόσμο, αλλά για την βαθιά φιλοσοφία και τη στοχευμένη προσέγγιση στις συνταγές του.


Το Baba au Rum δεν αλλάζει συχνά κατάλογο ακολουθώντας μια λογική εκπαίδευσης του κοινού του σε γεύσεις και εμπειρίες, όπως έκανε για μια ακόμη φορά τα δύο τελευταία χρόνια. Το 2018 όμως είναι η χρονιά που νέες συνταγές έρχονται να προστεθούν και να οδηγήσουν τις αισθήσεις στην νέα εποχή του Baba. Το ρούμι συνεχίζει να κρατά τον ηγετικό του ρόλο, ενώ λεπτεπίλεπτα αρώματα και γεύσεις προστίθενται για να αποδώσουν κοκτέιλ με εξευγενισμένη πολυπλοκότητα.
Love of Zero και Bohemian like you είναι τα must της παλιάς σειράς, ενώ από τα νέα cocktails το Supremus 56 και το Cubano Americano δίνουν το στίγμα της νέας εποχής.


Έτσι, ο vintage χώρος του Baba au Rum στεγάζει για μια ακόμη φορά την προσπάθεια που συνεχίζει με συνέπεια από το 2009 ο Θάνος Προυναρούς και συμβάλλει στην εξέλιξη της ελληνικής σκηνής των bars τοποθετώντας το Baba au Rum ανάμεσα στα 50 καλύτερα bars του κόσμου.

BABA AU RUM

Κλειτίου 6 , Κέντρο
Τηλ. 2117109140

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019

Η λίστα των nominations δεν είναι τελική και ανανεώνεται συνεχώς