× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2018

Che cocina y barra sudamericana

Η λατινική Αμερική έπιασε λιμάνι στον Πειραιά

Περνώντας την πόρτα του νεοκλασικού στην οδό Καραΐσκου 151 στον Πειραιά ο επισκέπτης ταξιδεύει αίφνης στην λατινική Αμερική χωρίς καν να μετακινηθεί. Στο all day bar restaurant CHE, που σημαίνει «φίλος», τα ζωγραφισμένα στο χέρι τραπέζια, η λατινοαμερικάνικη αισθητική και κυρίως ο κατάλογος του μαγαζιού υπόσχονται ένα υποσυνείδητο ταξίδι γεύσεων, αρωμάτων και διάθεσης.


Το μαγαζί διαθέτει δύο μπάρες μια εξωτερική και μια εσωτερική όπου το ρούμι και η τεκίλα κυριαρχούν τόσο στα ράφια όσο και στον κατάλογο. Ένα από τα χαρακτηριστικά ποτά του καταλόγου είναι το Colibri με βάση λευκή τεκίλα με την προσθήκη Mezcal που της δίνει σώμα και έντονα καπνιστή γεύση, χυμό λάιμ για ένταση, βιολογικό μέλι αγαύης για γλυκιά ισορροπία και επίγευση και φρέσκο χυμό σανγκουίνι και σπιτική λεμονάδα. Για τους φίλους του ρουμιού το Night of the living dead με βάση ένα blend από Άγιο Δομίνικο, Παναμά και Μπαρμπέϊντος αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή καθώς το σιρόπι ιβίσκου με μπαχαρικά, ο φρέσκος χυμός λάιμ και το λικέρ μαρασκίνο προσθέτουν άρωμα, ένταση και πολυπλοκότητα.


Ο bar manager Γιώργος Φιλιππίδης παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο κόνσεπτ που μεταμορφώνει την υπέροχη αυλή του CHE στην πιο όμορφη λατινοαμερική γωνιά του Πειραιά.

CHE

Καραΐσκου 151, Πειραιάς
Τηλ. 2104296660

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019