× Ο θεσμός Οι nominations του 2019 Τα βραβευμένα bars του 2018 Spirit News Χορηγοί

Momix

Η μοριακή γαστρονομία στα κοκτέιλ ωρίμασε

Στην περιοχή του Μεταξουργείου το Momix συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά να υπηρετεί με συνέπεια το concept της μοριακής γαστρονομίας στα κοκτέιλ του. Φέτος, πιο ώριμος από ποτέ, ο κατάλογος του Momix περιέχει μια ολοκληρωμένη πρόταση που ξεκινά από τα κλασικά κοκτέιλ και φτάνει έως τα βρώσιμα με απόλυτη ισορροπία και μαεστρία.


Στο Momix ο επισκέπτης αν αποφασίσει να πιει έχει στη διάθεση του πληθώρα επιλογών από κλασικά cocktails ή και ψαγμένα signature όπως το Trespassing με βάση τζιν στο οποίο έχουν προστεθεί τζίντζερ και ξηρό βερμούτ ενώ σερβίρεται με ένα σφηνάκι που περιέχει aperol, κανέλα και χαβιάρι από λίτσι.


Εάν όμως ο επισκέπτης αποφασίσει να ζήσει ένα διαφορετικό επίπεδο εμπειρίας τότε δεν έχει παρά να περιηγηθεί στη σελίδα των «ψευδαισθήσεων». Το wine sorbet μεταμορφώνεται από κοκτέιλ σε παγωτό μπροστά στα μάτια μας ενώ το saganaki in a pan σερβίρεται σε τηγανάκι και τρώγεται με το κουτάλι.


Ο Άρης Χατζηαντωνίου, ιδιοκτήτης και head bartender, του Momix έχει στήσει μια ενδιαφέρουσα «σκηνή» που οι πρωταγωνιστές της ισορροπούν μεταξύ νοστιμιάς και μαγείας. Πληθώρα κοκτέιλ, σύγχρονες τεχνικές, χρώματα και αρώματα καθιστούν το Momix έναν γαστρονομικό προορισμό που τιμά το όνομά του!  

MOMIX

Κελεού 1-5, Κεραμεικός
Τηλ. 6974350179

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019

Η λίστα των nominations δεν είναι τελική και ανανεώνεται συνεχώς