× Ο θεσμός Οι nominations του 2019 Τα βραβευμένα bars του 2018 Spirit News Χορηγοί

Theory

Το απόλυτο meeting point της all day and night ζωής του Χαλανδρίου

Casual, όμορφο και πάντα γεμάτο από μια φασαριόζικη και ζωντανή νεολαία, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα πετυχημένα μαγαζιά του κέντρου.


Η αυλή του με τις τζαμαρίες είναι ενταγμένη στον χώρο, η μπάρα εντυπωσιακή, το μοναστηριακό τραπέζι στοιχείο του μαγαζιού, ο καφές ιδιαίτερα προσεγμένος και τα tapas, τα burgers και οι σαλάτες συμπληρώνουν την εικόνα για μια ολοκληρωμένη έξοδο.


Καλοφτιαγμένα και καλοδουλεμένα snacks και κάποια πιάτα, περισσότερο για να ταιριάζουν με το αλκοόλ και μεγάλη ευαισθησία στο καλό ποτό. Εκτός από μια εξαιρετική κάβα, που δεν χαλάει χατίρια σε κανένα όσο δύσκολος και να είναι, στη φετινή λίστα κοκτέιλς έχει βάλει το χεράκι της και η Λορέτα Τόσκα μεταφέροντας τις δικές της ευαισθησίες αλλά και εμπειρία από bar tendering, ταξίδια στο εξωτερικό και συμμετοχές σε διαγωνισμούς.


Η φετινή λίστα εμπνέεται τουλάχιστον ονομαστικά από το  Δωδεκάθεο! Γι αυτό, ο ΕΡΜΗΣ είναι ένα κοκτέιλ με βανιλάτες γεύσεις, νότες εσπεριδοειδών και καπνιστό φόντο, ενώ ο ΚΡΟΝΟΣ εμπνέεται από τις γλυκόπικρες γεύσεις, το πλούσιο σώμα και την φρουτένια δομή.


Το THEORY έχει μακρά πορεία στο καλό ποτό και το κοκτέιλ που του ανοίγει πάντα δρόμους ακόμη και στην επικαιρότητα.

THEORY BAR AND MORE

Πλάτωνος 14, Χαλάνδρι
Τηλ. 2106801633

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019

Η λίστα των nominations δεν είναι τελική και ανανεώνεται συνεχώς