× Ο θεσμός Τα βραβευμένα bars του 2019 Η τελετή βράβευσης Οι nominations του 2019 Spirit News Χορηγοί

Dégagé

Classic πολυτέλεια και φίνα ποτά στη Λαμία

To μπαρ της Πλατείας Ελευθερίας στη Λαμία είναι ένας χώρος που σίγουρα ανεβάζει τα στάνταρ της πόλης. Modern classic πολυτέλεια, με κομψά art deco στοιχεία, θεατρικοί φωτισμοί και μια φιδωτή εντυπωσιακή μπάρα, οι προθήκες με τα αλκοόλ, που αγγίζουν το ταβάνι, δημιουργούν έναν χώρο, που ξαφνιάζει ευχάριστα.
Το πιο σημαντικό, όμως, είναι τα δουλεμένα και φινετσάτα κοκτέιλ, που ετοιμάζει μεθοδικά ο Παναγιώτης Γιοβάνης και που έφεραν το Dégagé υποψήφιο στο Shaker Trophy.

Η φετινή λίστα είναι εμπνευσμένη από κοκτέιλ, που άφησαν ιστορία. Classic twists, παραλλαγές σε εμβληματικά κοκτέιλ, αλλά και τα signatures είναι μελετημένα και ολοκληρωμένα. Όπως το ανάλαφρο και μπαχαρένιο Malabar, με εξωτικά μπαχαρικά και tonic με άνθη κερασιάς, ένα πρωτότυπο απεριτίφ ή το Alchemist, που συνδυάζει τις νότες καπνού του malt vουίσκι με sherry και χυμό κόκκινων μήλων.
H πρόταση περιλαμβάνει πλήρη κατάλογο φαγητού, που προσφέρει επιλογές είτε για να συνοδέψεις ένα κοκτέιλ είτε για ένα πλήρες γεύμα με κάποιο από τα αρκετά κρασιά της λίστας.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019