× Ο θεσμός Τα βραβευμένα bars του 2019 Η τελετή βράβευσης Οι nominations του 2019 Spirit News Χορηγοί

Play Πλέει

All day παιχνιδιάρικη διάθεση με μουσικές και σπέσιαλ ποτά

Φωλιασμένο στην ησυχία μιας στοάς, προφυλαγμένο από την πολύβουη Αγίου Ιωάννου, το Πλέει Play -καθόλου τυχαίο το  όνομα!- σε περιμένει όλη μέρα, με… παιχνιδιάρικο mood, προσαρμοσμένο στην ώρα και τη διάθεση. Είτε στην κρυμμένη αυλή είτε στο παραμυθένιο εσωτερικό, με διακόσμηση γεμάτη φαντασία, είτε για καφέ είτε για ποτό, αυτό το μαγαζί με τη χαρούμενη αύρα σου φτιάχνει τη διάθεση.


Σίγουρα σε αυτό βοηθούν οι ωραίες μουσικές, που πολλά βράδια γίνονται παρτίστικες, σίγουρα βοηθάει και η μελετημένη μπάρα, που χτυπάει στο σέικερ ποτά με εξωτική διάθεση. Οι bartenders Δημήτρης Κυριαντζάκης και Γιάννης Μέλλης αγαπούν τα ρούμια και τα φρούτα και τα κοκτέιλ τους είναι ταξιδιάρικα.


Δοκιμάσαμε το Naked Old Fashioned, ένα επιτυχημένο “δικό τους” Old Fashioned, με σπιτικό σιρόπι Guinness, το Forest Martini, με φρούτα του δάσους infused στο τζιν και έντονη φρουτένια αίσθηση. Το Jungle Bird, πάλι, δοξάζει τον ανανά, ενώ στο Spicy Rica με τεκίλα reposado, η γλυκοπικάντικη αίσθηση έρχεται από το τζίντζερ και το ροδάκινο…


Αλλά ό,τι κι αν διαλέξετε, το βέβαιο είναι ότι στη γλυκύτατη αυτή γωνιά της Αγίας Παρασκευής θα περάσετε καλά.

PLAY - ΠΛΕΕΙ

Αγ. Ιωάννου 23, Αγία Παρασκευή, Αγ. Παρασκευή
Τηλ. 2106083988

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019