× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2018

Red Door

Από την Ανατολή στην κουζίνα, καλοστημένα cocktails στη μπάρα

Restaurant-Bar στην πολυσύχναστη και κοσμική Τσακάλωφ, που στα πρώτα του βήματα απαιτούσε από τους πελάτες να… αφήνουν (τρόπος του λέγειν) τα παπούτσια τους στην είσοδο, κάτι που πλέον δεν ισχύει. Ενδιαφέρον περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την παρουσία  7-8 σεπαρέ με κουρτίνες που σε απομονώνουν από το υπόλοιπο περιβάλλον. Το στοιχείο παρουσιάζει ενδιαφέρον για το πρώτο συνθετικό (restaurant) οι κουρτίνες όμως περιττεύουν σε ότι αφορά το δεύτερο συνθετικό (bar), το οποίο απαιτεί εξωστρέφεια κ.λπ.


Σε ότι αφορά τις γεύσεις, η πρωτοτυπία συνίσταται στο yakiuiku ήτοι στο ψήσιμο (κρέας, λαχανικά), το οποίο γίνεται στο τραπέζι, χάρη σε μία σχάρα ενσωματωμένη στο τραπέζι. Χαριτωμένο και πρωτότυπο για την Αθήνα, «δουλεύει» για όσους ξέρουν να διαχειριστούν σωστά το κρέας. Κατά τα άλλα, η κουζίνα κοιτάζει ευθεία την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου με ενδιαφέροντα αποτελέσματα.


Η μπάρα τελεί κάτω από την υψηλή επιστασία των Μπάκουλη – Κυρίτση (Clumsies) και τα καταφέρνει με επάρκεια. Το σύνολο συνδυαστικά φαγητό/cocktails παρουσιάζει ενδιαφέρον και αξίζει μια λοξοδρόμηση.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019