× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2019

Peek a Bloom

Classics με νέο πρόσωπο

Χαρούμενος και φιλικός χώρος, «προστατευμένος» στα στενά του ιστορικού κέντρου και στην ανοικτή στοά της Λέκκα, που υποστηρίζεται από μια ενημερωμένη και ευρύτατη κάβα, απλωμένη πίσω από τη μπάρα.

Το περσινό concept της λίστας με τα signature κοκτέιλς βασιζόταν πάνω στο αψέντι και στους “καταραμένους καλλιτέχνες” μιας άλλης εποχής, που το χρησιμοποιούσαν. Η νέα λίστα, αν και έχει κρατήσει μερικά από τα ποτά που έγιναν δημοφιλή, παίζει πια σε ένα concept που στηρίζεται σε γνωστά ή λιγότερο γνωστά cocktails, αρκετά πειραγμένα, όμως.

Έτσι, το Last Word είναι ένα πλούσιο και με σώμα κοκτέιλ, mε καπνιστές νότες και αρκετά εντυπωσιακή πολυπλοκότητα, ενώ το Milk Patsh βγάζει γλυκές γεύσεις μπανάνας, βανιλάτου γάλακτος, με μία ελαφριά νύξη καπνού. Το Sazerac, με κονιάκ, bourbon και μεσκάλ είναι έντονα αλκοολικό, πλούσιο και μεστό. Τέλος, το Smash, διατηρεί το αψέντι του, που του δίνει μία γλυκανισάτη νότα, ντυμένη με πικραμύγδαλο, λεμόνι και δυόσμο.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019