× Ο θεσμός Οι nominations του 2019 Τα βραβευμένα bars του 2018 Spirit News Χορηγοί

Old dog

Το «παλιόσκυλο» της Ν. Φιλαδέλφειας hot spot στην μπαρίστικη σκηνή της πόλης

Το Old Dog είναι πολύ σημαντικός λόγος να επισκεφθούμε τον πεζόδρομο της Σάρδεων από νωρίς το πρωί για καφέ, το μεσημεράκι για εξαιρετικό brunch και το βράδυ για απίστευτα cocktails. Ο χώρος του, απόλυτα φιλόξενος, σε καλωσορίζει σαν παλιό φίλο και αυτήν ακριβώς την αίσθηση ήθελαν να περάσουν και οι δημιουργοί του, ένα family bar, όπου ο καθένας βρίσκει άνετα τη θέση του, είτε αυτή είναι στα stools της μπάρας, είτε στον καναπέ και στα τραπεζάκια του.


Στην μπάρα, η νέα cocktail list πιστή στο concept με ονόματα που προέρχονται από αγαπημένες ράτσες σκύλων, δια χειρός του εξαίρετου Παναγιώτη Καναβέτα. Όταν και τα cocktails ετοιμάζονται από τον εμπνευστή τους, η εμπειρία είναι μοναδική. Γεύσεις και αρώματα, που χαρακτηρίζονται από απλότητα, τρομερή φινέτσα και απόλυτη ισορροπία.


Όπως το Feral, με ρούμι, πράσινο μήλο, σιρόπι από τσάι matcha και lemongrass, πολύ δροσιστικό, ευγενικό και φίνο στο στόμα, ήπιο και απόλυτα ισορροπημένο. Το Shar επίσης με ρούμι, εσπεριδοειδή, yuzu, kalamansi και ελαιοσάκχαρα είναι ότ,ι μπορεί να λαχταρήσει κάποιος που αγαπάει τα όξινα, minimal με διακριτά όλα τα αρώματα και τα flavors. Τέλος, το The Dingo με τεκίλα, δενδρολίβανο, βατόμουρο και ελαιοσάκχαρα είναι άλλο ένα φινετσάτο mix, βοτανικό, που κολακεύει την τεκίλα και την αναδεικνύει απόλυτα.

OLD DOG

Σαρδέων 6, Ν. Φιλαδέλφεια, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ. 2167002652

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019

Η λίστα των nominations δεν είναι τελική και ανανεώνεται συνεχώς