× Ο θεσμός Οι nominations του 2019 Τα βραβευμένα bars του 2018 Spirit News Χορηγοί

White Monkey

Inu, Waiata, Ahurea me te Kotiro (ποτά, μουσική, κουλτούρα, γυναίκες)

Το εξωτικό καθαρόαιμο tiki bar του Αλέξανδρου Κυριακόπουλου στο κέντρο του Χαλανδρίου είναι το bar που θα πας για να πιεις χαλαρά το ποτό σου, να ακούσεις ωραίες μουσικές και να τα πεις με την παρέα σου.


Ο χώρος εξωτικός, παραπέμπει στην tiki αισθητική που έκανε την εμφάνισή της τη δεκαετία του ’50, με παρδαλές ταπετσαρίες και «φωναχτά» διακοσμητικά. Μέσα από τη μπάρα, τα παιδιά υποστηρίζουν τον ρόλο τους με λουλουδάτα πουκάμισα και ανεβασμένη διάθεση. Όπως και να μπεις στο White Monkey, το σίγουρο είναι ότι θα χαμογελάσεις, θα διασκεδάσεις και θα χαλαρώσεις.


Στη μπάρα φιλοξενούνται ιδιαίτερα ρούμια από όλο τον κόσμο και cult ετικέτες, κυρίως από whisky της δεκαετίας του ’80. Ο Άγγελος Τριανταφυλλόπουλος και ο Σπύρος Τσοπελάκος μας έδωσαν ένα sneak peek από το νέο τεύχος του “Tales of the white monkey” του καταλόγου και της cocktail list.


Φυσικά, επιλέξαμε να δοκιμάσουμε το White Monkey III ένα δικό τους blend από 4 ρούμια, passion fruit, ροδάκινο, αγαύη και ginger beer που ήταν νοστιμότατο, δροσιστικό, πολύπλοκο και ισορροπημένο. Το blooming citrus με gin, μανταρίνι και αφρό από elderflower κι αυτό νόστιμο και απολαυστικά δροσιστικό. Τέλος, οπωσδήποτε θα πιείτε το Mai Tai του White Monkey, αλκοολικό, με έντονες τις νότες του αμύγδαλου.

WHITE MONKEY

Γρ. Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι
Τηλ. 6972446697

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019

Η λίστα των nominations δεν είναι τελική και ανανεώνεται συνεχώς