× Ο θεσμός Οι nominations του 2019 Τα βραβευμένα bars του 2018 Spirit News Χορηγοί

Tiki Athens

Στο αυθεντικό tiki bar της Αθήνας έχει πάντα καλοκαίρι

Το αυθεντικό tiki bar της πόλης βρίσκεται στο Κουκάκι, μια ανάσα απόσταση από το μετρό της Ακρόπολης. Όταν μιλάμε για «tiki» το μυαλό μας ταξιδεύει σε πολυνησιακούς προορισμούς με εξωτική ατμόσφαιρα και δροσιστικά cocktails.


Αυτήν ακριβώς την αίσθηση έχεις όταν μπαίνεις στο Tiki Athens, ξεκινώντας από τη μπάρα του, που θα μπορούσε να βρίσκεται σε κάποια εξωτική παραλία στην Χαβάη και συνεχίζοντας με την πολυνησιακή διακόσμηση και μοναδικά αντικείμενα από τη δεκαετία του ’50 έως και σήμερα. Οι μουσικές επιλογές είναι πάντα happy, που σημαίνει ότι σίγουρα θα σε κάνουν να χορέψεις και να το ευχαριστηθείς, ενώ πολύ συχνά φιλοξενεί θεματικά parties και live μουσικές.


Στη μπάρα του βρίσκουμε τον γεμάτο ενέργεια και πάντα αεικίνητο Γιάννη-Πέτρο Πετρή, που με τα cocktails του συμπληρώνει το σκηνικό και μας φέρνει mood καλοκαιριού. Δροσιστικά tiki cocktails με διαλεγμένα εξωτικά φρούτα, όπου το ρούμι έχει σίγουρα την τιμητική του και σερβιρισμένα στα εμβληματικά tiki ποτήρια.


Εμείς δοκιμάσαμε την εξαιρετική Dominican Margarita φυσικά με ρούμι Δομινικανής προέλευσης, το πολύ καλό Brugal, και φρέσκο χυμό grapefruit και το εξωτικό Green Bitch με gin αρωματισμένο με chili, φρέσκο ginger, αγγούρι και ακτινίδιο. Την εξωτική εμπειρία συμπληρώνουν οι επιλογές σε εξαιρετικό bar food με tapas και τροπικό finger food. Ξεχωρίσαμε τα Fried Plantain, τσιπς πράσινης μπανάνας από το Εκουαδόρ με συνοδεία sweet chilly sauce, αλλά και τα Honolulu meatballs, χειροποίητοι αρωματικοί κεφτέδες με ginger συνοδευμένοι με γλυκιά και καυτερή sauce.

TIKI ATHENS

Φαλήρου 15, Κουκάκι, Κέντρο
Τηλ. 2109236908

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019

Η λίστα των nominations δεν είναι τελική και ανανεώνεται συνεχώς