× Ο θεσμός Οι nominations του 2019 Τα βραβευμένα bars του 2018 Spirit News Χορηγοί

Maimou

Μια «Μαϊμού» μας καλεί στο Χαλάνδρι

Το αγαπημένο στέκι στο Χαλάνδρι μετρά τουλάχιστον έξι χρόνια λειτουργίας και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα hot spots στις μπαρότσαρκες στην πολυσύχναστη περιοχή. Αγαπάμε τη «Μαϊμού» για τη μεγάλη ξύλινη μπάρα, όπου έχουμε άπλετο χώρο να απολαύσουμε τα cocktails μας, την «tiki» και ethnic αισθητική με τα ζωηρά χρώματα και φυσικά τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές.


Πιο πολύ, όμως, αυτό που μας κάνει να το επισκεπτόμαστε ξανά και ξανά είναι η cozy και φιλική ατμόσφαιρα, η οποία ξεκινά από τη δεμένη ομάδα του, που μας βάζει κατευθείαν στο παρεΐστικο κλίμα της «Μαϊμούς».


Περνώντας στον τομέα του drinking, η «Μαϊμού» έχει να μας προτείνει ιδιαίτερα spirits και ευφάνταστα cocktails ,που συνάδουν με την tiki φιλοσοφία της μπάρας της.
Εμείς ξεχωρίσαμε το Monkey tai, ένα εξαιρετικό δικό τους twist στο mai tai με σπιτικό σιρόπι πικραμύγδαλου, με αρώματα ξηρών καρπών, ανανά και εσπεριδοειδών. Πολύ ιδιαίτερο, πικάντικο και καπνιστό το Hot Jalisco, που παντρεύει το mescal με την πάπρικα, το ginger και τον βασιλικό και συμπληρώνεται με καπνιστό αλάτι στο χείλος του ποτηριού.

ΜΑΪΜΟΥ

Θουκυδίδου 7Α, Χαλάνδρι
Τηλ. 2106843279

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019

Η λίστα των nominations δεν είναι τελική και ανανεώνεται συνεχώς