× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2018

Bartist café bar

To hot spot στις Αχαρνές που κάνει τη διαφορά

Το Bartist βρίσκεται στον πολυσύχναστο πεζόδρομο στην πλατεία του Μενιδίου και πραγματικά κάνει τη διαφορά στην περιοχή. Αποτελεί σημείο συνάντησης για εξαιρετικό speciality café από νωρίς και για cocktails και ωραίες μουσικές το βράδυ. Μακρόστενος cozy χώρος, πολύ φιλικός και αρκετά τραπεζάκια στον πεζόδρομο για να καθίσεις άνετα, όταν το επιτρέπει ο καιρός. Στο Bartist έχει γίνει πολλή και προσεγμένη δουλειά από τους ιδιοκτήτες του Παναγιώτη Δεμοίρο, Απόστολο Μπορσοβάνα και Κωνσταντίνο Μπρατσιάκο, με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα hot spot της πόλης.


Στην μπάρα του θα βρείτε ενημερωμένη κάβα και cocktail list με προτάσεις για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα. Για όσους θέλουν κάτι ιδιαίτερο, γλυκόξινο και αρωματικό, προτείνουμε το Royal Basil με gin, yuzu, σιρόπι μήλου, lime και βασιλικό, ενώ για εκείνους που θέλουν κάτι ακόμα πιο αρωματικό και μπαχαρικό, προτείνουμε το πολύ ενδιαφέρον Cinnamon Honey με τεκίλα, λεμόνι, lime, σιρόπι μανταρινιού, μέλι και κανέλα.

BARTIST

Φιλαδελφείας 4, Αχαρνές
Τηλ. 2102402218

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019