× Ο θεσμός Οι nominations του 2019 Τα βραβευμένα bars του 2018 Spirit News Χορηγοί

Pantheon

Το αυθεντικό all day long bar της Θεσσαλονίκης

Το Πάνθεον βρίσκεται μια ανάσα από την παραλιακή οδό της Θεσσαλονίκης, παρ’όλα αυτά καταφέρνει να διατηρεί την ησυχία του. Μετρά τουλάχιστον 15 χρόνια ζωής και δεν σταματά ποτέ να ανανεώνεται, επεκτείνοντας τον χώρο του, τις προτάσεις του για φαγητό και cocktails. Ως all day long bar θα βολευτείς άνετα στον industrial χώρο του από νωρίς για καφέ και ολόφρεσκους χυμούς, ενώ το βράδυ θα πιάσεις θέση στη στιβαρή μπάρα του για drinks.


Στη λίστα των cocktails οι επιλογές πολλές ανάμεσα σε signature, classics και twist, όλα ιδιαιτέρως δελεαστικά. Το Take Me To London με gin, βιολέτα, δενδρολίβανο και ginger, το βρήκαμε άκρως ενδιαφέρον και αρωματικό, ενώ το Dolores, με τεκίλα, αγγούρι, πιπεριά Φλωρίνης,  τσίλι και πεπόνι σου περνάει κύματα δροσιάς από το αγγούρι και το πεπόνι, διατηρώντας την πικάντικη επίγευση από την πιπεριά και το τσίλι.


Στα classic με twist, ένα Living Zombie είναι ότι πρέπει, μόνο που εδώ θα το απολαύσετε extra φρουτώδες και extra αλκοολικό.


Δεν ξεχνάμε και τις all day προτάσεις σε φαγητό που μπορούμε να απολαύσουμε από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ παρέα με το ποτό μας.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019

Η λίστα των nominations δεν είναι τελική και ανανεώνεται συνεχώς