× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2018

Rum Do

Προχωρημένες μείξεις με… θέα στην Καβάλα

Στο λιμάνι της Καβάλας, με ορίζοντα τη θάλασσα, συναντούμε το Rum Do, ένα μοντέρνο, all day Espresso Bar. Από το πρωί, οι θαμώνες απολαμβάνουν τον καφέ τους στην family friendly αυλή του κάτω από τα ανθισμένα δέντρα, παρακολουθώντας τη θάλασσα και το λιμάνι. Φυσικά, δεν λείπει και το μενού για φαγητό, το οποίο περιλαμβάνει sandwiches και brunch καθώς και συνοδευτικά για το ποτό σας.
 
Ο εσωτερικός χώρος, ψηλοτάβανος, με μοντέρνες μαύρες πινελιές και εντυπωσιακά έργα στους τοίχους, είναι το σκηνικό για δυνατές βραδιές. Το μαγαζί τα βράδια ανεβάζει το τέμπο με beatάτες μουσικές, guest DJs, ακόμα και live.


Πίσω από τη μπάρα, βρίσκουμε τον νεαρό, φέρελπι Bartender Θάνο Καραμάνη, που μόλις ανέλαβε το μπαρ και υπόσχεται έναν νέο κατάλογο με ζυμώσεις, pickles, homemade υλικά και Aperitivo τις Κυριακές με food paring. Προς το παρόν, δοκιμάσαμε το νόστιμο Judas Kiss, με Ιρλανδέζικο Whisky, σιρόπι σύκο που συνδυάζεται πολύ ωραία με μαρμελάδα πορτοκάλι και τελειώνει με Metaxa. Επίσης, το αρωματικό Forrest Moon, με σπιτικό λικέρ από μούρα, Spiced Rum και ασπράδι αβγού, που αναδεικνύει πολύ ωραία όλα του τα συστατικά.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019