× Ο θεσμός Οι nominations του 2019 Τα βραβευμένα bars του 2018 Spirit News Χορηγοί

Grooove

Πολύ καλή μείξη μουσικής, cocktail και spirits στον Βόλο

Στο funky και μοντέρνο Grooove χαζεύεις την εντυπωσιακή μεγάλη ξύλινη μπάρα και την επιτοίχια κάβα με τις πολυάριθμες, σπάνιες φιάλες. Ένας καλός συνδυασμός, που αμέσως προδιαθέτει για τη δυνατή συνέχεια.


Πράγματι, στην ενότητα των cocktails, το όνομα του Θανάση Κουζιώκα αποτελεί εγγύηση. Ο Θανάσης ξέρεις πώς να παντρεύει περίεργα και ασυνήθιστα υλικά και να δημιουργεί αρμονικά και εκρηκτικά cocktails. Στη λίστα που τρέχει, διακρίνουμε διαφορετικές κατηγορίες συνταγών. Ανάμεσα τους, ξεχωρίζουν οι προτάσεις των πειραγμένων κλασικών, με αντιπροσώπους σαν το white Negroni και το Οld Fashioned, που ενώνει το ουίσκι με την ντομάτα. Πολύ ενδιαφέρον, επίσης, έχουν οι προτάσεις σε bitter και champagne cocktails.


Γι' αυτούς που θέλουν κάτι straight, σίγουρα υπάρχει μια premium ετικέτα ή μια μοναδική φιάλη, που ο Θανάσης φέρνει από το εξωτερικό. Αξίζει κάποιος να δοκιμάσει τα ποτά ντουέτο με κάποια από τα bar food, όπως τα ζουμερά Bao. Σημειώστε, επίσης, ότι το bar είναι all day, με πολλές και ξεχωριστές ποικιλίες καφέ για ένα διαφορετικέ tasting.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019

Η λίστα των nominations δεν είναι τελική και ανανεώνεται συνεχώς