× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2019

Vogatsikou 3

Ένα bar υψηλών δυνατοτήτων

Με την αύρα του Θερμαϊκού σε απόσταση αναπνοής, στην οδό Βογατσικού, το Vogatsikou 3 είναι ένα bar-κόσμημα της Θεσσαλονίκης, που ήδη μετράει αρκετές διακρίσεις και βραβεία στο σύντομο ενεργητικό του.

Τι και αν ο χώρος είναι μικρός, ο Γιάννης Κέδες και η ομάδα του, “χώρεσαν” μια μεγάλη cocktail Ambassador list, γεμάτη πάθος, αγάπη και δημιουργικότητα, μα και σεβασμό στους σπουδαίους ανθρώπους, που έχουν γράψει ιστορία στον χώρο των cocktails.

Η μεγάλη ξύλινη μπάρα γίνεται πρωταγωνιστής και πάνω της «χορεύουν» πολυεπίπεδα κοκτέιλ, όπως το εξαιρετικό ZacapaBlazer, που συνδυάζει το κύριο αλκοόλ με Chambord και λικέρ μούρων.  Στα must drink ανήκει και το παλαιωμένο Negroni, γεμάτο γεύση και αρωματική ένταση και ταυτόχρονα υπέρκομψο.

Η νέα πρόταση έρχεται από την κουζίνα του, που από νωρίς το πρωί μας σερβίρει δυναμωτικά πρωινά και brunch, με μια funky γαστρονομική προσέγγιση…

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019