× Ο θεσμός Οι nominations του 2019 Τα βραβευμένα bars του 2018 Spirit News Χορηγοί

Adesso

Μπαρ με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και μελετημένα cocktails

Το Adesso δεν βρίσκεται στην καρδιά της νυχτερινής Δράμας, «παίζει» μόνο του γιατί, έτσι απλά, είναι μια κατηγορία από μόνο του. Δημιουργός του, ο βραβευμένος, μεσογειακού ταμπεραμέντου, Μπάμπης Μωισίδης, μας ταξιδεύει σε γεύσεις αλλά και στον χρόνο.
  
Η cocktail list τα έχει όλα, φινετσάτα classics, σαγηνευτικά signatures που κρύβουν ιστορίες πίσω από τη δημιουργία τους, μα και αγαπημένα twists, όπως το ‘Greek Ways Margarita”, που ‘πατάει’ στην κλασική Margarita. Κάθε μείξη του καταλόγου είναι ιδιαίτερη. Τα cocktails του Adesso  δεν είναι καθόλου εύκολα, θα λέγαμε ότι εκπαιδεύουν τον ουρανίσκο μας.


O Mπάμπης θέλει ο πελάτης να μυηθεί στο κόσμο των spirits και πέρα από την απόλαυση να μαθαίνει πράγματα. Σε κάθε cocktail του μπορείς να μάθεις πολλά. Ένα από αυτά που αξίζει να δοκιμάσετε με προσοχή, είναι το αφιερωμένο στον “γύρο του κόσμου σε σαράντα ημέρες”. Η επιτυχία της συνταγής είναι ότι συνδυάζει συστατικά από διαφορετικές γωνιές του κόσμου…


Αναπόσπαστο στοιχείο του Adesso είναι τα συχνά και ιδιαίτερα θεματικά events, που κρατάνε ψηλά τον πήχη της διασκέδασης στη Δράμα.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019

Η λίστα των nominations δεν είναι τελική και ανανεώνεται συνεχώς