Η αυλή ενός μισοερειπωμένου νεοκλασικού του 1900 διαμορφώθηκε αριστοτεχνικά στο πιο hot bar και στον πιο ζωντανό all day χώρο του Ηρακλείου. Πίσω από μια ατελείωτη σε μήκος μπάρα, με φόντο την πλούσια κάβα με τα premium αλκοόλ, ο Άρης Αντωνακάκης και η ομάδα του ετοιμάζουν ασταμάτητα τα εντυπωσιακά κοκτέιλ τους, σε ατμόσφαιρα όασης στο κέντρο της πόλης. Home made blends, ισορροπημένες μείξεις, επιλογές σε χαμηλό αλκοόλ και αγάπη στα bitter, μαζί με ενδιαφέρον bar food, κάνουν τα stools του Χάλαβρου περιζήτητα και δημιουργούν το αδιαχώρητο όσο προχωράει η ώρα.
Μιλώντας για κοκτέιλ, μας άρεσε το απωανατολίτικο Japanese Crusta με τζιν, yuzu, πιπέρι Σετσουάν και φρούτα, ενώ το Gentleman Americano από τα bitters aperitivi είναι μια εξαιρετική εκδοχή, με ωραίο mix βερμούτ και πικρές νότες εσπεριδοειδών από home made citrus bitter και το Maricorico ένα πλούσιο και ισορροπημένο tiki με blend ρουμιών, μπανάνα σοκολάτα και βανίλια.
Ακριβώς απέναντι, υπάρχει το αδελφό εστιατόριο, για ένα διάλειμμα φαγητού.