× Ο θεσμός Τα βραβευμένα bars του 2019 Η τελετή βράβευσης Οι nominations του 2019 Spirit News Χορηγοί

The Garden

Κοκτέιλ σε high end σκηνικό

Σε μια υπέρκομψη εσωτερική αυλή, με high end διακόσμηση, όπου οι φιάλες αιωρούνται σε κρεμαστούς δίσκους, πάνω από ένα εντυπωσιακό κεντρικό μπαρ, μια ομάδα ταλαντούχων bartenders δημιουργεί εξίσου αστεράτα κοκτέιλς και το πακέτο θα κέρδιζε εύκολα τον τίτλο ενός από τα πιο γοητευτικά και ποιοτικά open bars της χώρας.

Τραπέζια κάτω από ατμοσφαιρικά φωτιστικά, οι ασοβάντιστοι παλιοί τοίχοι, το πράσινο και τα βιομηχανικά στοιχεία συγκροτούν έναν χώρο πραγματικά εντυπωσιακό, όσο και φιλόξενο.

Ο Γιώργος Δενδράκης με την ομάδα του, με τον Παναγιώτη Κόττα, τον Δημήτρη Φιλίππου και τον Γιώργο Μουδάτσο δημιουργούν ποτά με κομψότητα και πρωτοτυπία. Απόλυτα ελληνική αίσθηση στο Pine, ένα aperitivo με ρετσίνα, μέλι και tonic έλατο, ταξιδιάρικο το Traveller, μια πλούσια μείξη με μπανάνα, καρύδα, ανανά και κεφίρ, πρωτότυπο και φευγάτο το Verde, με τεκίλα, δίκταμο, πράσινο τσίλι, πιπεριά, περγαμόντο, αλλά και το Hop, ένα σύνθετο ποτό με βότκα, όπου η μπίρα έχει καπνιστή αίσθηση και δένει ιντριγκαδόρικα με σύκο, μπαχάρι, μεσκάλ και λικέρ pimiento.
Για φαγητό, το sushi έχει εδώ τον πρώτο λόγο, χωρίς να λείπουν αρκετές ακόμα επιλογές.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019