× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2019

Albion

Μοντέρνο στυλ και διαχρονική κομψότητα στο all day του Ψυχικού

Λίγα σημεία της Αθήνας μπορούν να παινευτούν για τη σταθερότητα στις προτιμήσεις του κοινού και τη διαχρονικότητά τους. Το κομψό Albion του Νέου Ψυχικού συγκαταλέγεται σε αυτά. Στυλάτο, με εντυπωσιακό, μοντέρνο εσωτερικό κι έναν υπέροχο κήπο, μαζεύει έναν “ψαγμένο” κόσμο, που το προτιμάει για τη σίγουρη ποιότητα σε όλες τις παροχές και το άψογο σέρβις του.

Μπαρ και εστιατόριο παίζουν σε ίσα μέρη και φυσικά το ένα μπορεί να υποστηρίξει το άλλο. Premium αλκοόλ και εντυπωσιακά κοκτέιλ μπορούν να συνδυαστούν με τα μοντέρνα πιάτα της κουζίνας, με τη σωστή καθοδήγηση.

Στο θέμα κοκτέιλ, θα δοκιμάσετε οπωσδήποτε το Woodland, με βάση το ουίσκι και φευγάτες νότες κερασιού, ένα κοκτέιλ κομψό, σύνθετο και πρωτότυπο. Το Greek Pie, πάλι, βγάζει ωραία αίσθηση μαστίχας και έχει πλούσιο σώμα με βουτυράτη υφή και γεύση. Σε hot διάθεση και… βαθμούς, το Perfume είναι ευχάριστα όξινο και φρουτώδες, σπάζοντας τη γλύκα.

Η κουζίνα τα έχει όλα και για όλους. Αρχίζοντας από τρυφερό tartar wagyu beef και καλοφτιαγμένα χτένια με κρέμα τσιγαριαστών χόρτων και φτάνοντας σε μάγουλα black angus με νιόκι και μια νοστιμότατη σάλτσα, μέχρι χειροποίητα agnolotti με καραβίδες. Οι επιλογές σε σαλάτες, ζυμαρικά, πίτσες και κυρίως πιάτα καλύπτουν εξαιρετικά όλες τις προτιμήσεις. Η λίστα κρασιών, επίσης, είναι προσεγμένη και ανταποκρίνεται στο επίπεδο του χώρου.
Το Albion, με όλα αυτά, είναι μια μικρή όαση, για να ξεφύγεις στην πόλη.

ALBION

Ομήρου 6, Ν. Ψυχικό, Νέο Ψυχικό
Τηλ. 2106740710

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019