× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2019

Cadillac Records cocktail bar

Το δυνατό all day της Καρδίτσας λατρεύει τη μουσική

Το Cadillac Records της Καρδίτσας είναι ένας χώρος, που θα εντυπωσίαζε παντού. Εκπέμπει στο τρίπτυχο “καφές-κοκτέιλ-μουσική”, με άλλα λόγια, είναι ένας χώρος πολύπλευρης διασκέδασης, αλλά με άποψη. Που ξεκινάει από το όνομα, αναφορά στη θρυλική αμερικάνικη εταιρεία δίσκων Chess Records, που προέβαλε σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως ο Muddy Waters, ο Chuck Berry, η Etta James.

Mε ψαγμένη, λοιπόν, μουσική επένδυση και dj’s που εναλλάσσονται, το μεγάλο, μοντέρνο spot της Καρδίτσας παίζει δυνατά all day, με έμφαση στον καλό καφέ, στα υψηλού επιπέδου κοκτέιλ και στη δυνατή μουσική επένδυση. Ζωντανό, φωτεινό, χαρούμενο σημείο συνάντησης όλης της πόλης την ημέρα, πολύβουο και νεανικό τη νύχτα.

Η κάβα διαθέτει ωραίες φιάλες αλκοόλ ενώ η λίστα κοκτέιλ μαρτυράει γνώση και η μπάρα παίζει με πολλά home made υλικά. Στο Pancho Villa, η τεκίλα reposado έχει infused κόκκινες πιπεριές και κάνει εξαιρετικό συνδυασμό με mezcal, sherry, λικέρ φασκόμηλου, τζίντζερ. Το Chest of Cortez είναι είναι ωραία δομημένο tiki με δυνατό blend ρουμιών, λικέρ καφέ, εξωτικά φρούτα και home made falernum, ενώ το Doctor King είναι ένα ωραίο old fashioned με δυνατή παρουσία ουίσκι με μαριναρισμένα καβουρδισμένα αμύγδαλα, που του δίνουν ξηροκαρπάτες νότες, maple syrup και bitters σοκολάτας, κλασικό αλλά ιδιαίτερο.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019