× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Το The Clumsies στα καλύτερα μπαρ του κόσμου

22ο στην top 50 λίστα του Drinks International το αθηναϊκό μπαρ

Δημοσιεύτηκε στις 12/10/2015

Οι… "αδέξιοι", Βασίλης Κυρίτσης, Νίκος Μπάκουλης, Λευτέρης Γεωργόπουλους, Δημήτρης Νταφόπουλος, Θάνος Τσουνάκας και Γιώργος Καίσαρης, με μπόλικη δεξιοτεχνία σάρωσαν στην πολύ σημαντική διάκριση του Λονδίνου για τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου, του μοναδικού θεσμού της Drinks International.

Μέσα σε  περίπου εννιά μήνες μετά από το opening στο κέντρο της Αθήνας, τράβηξαν το ενδιαφέρον του παγκόσμιου bartending και όχι μόνο κατάφεραν να μπουν στη χρυσή λίστα των 50 καλύτερων μπαρ του κόσμου, αλλά σκαρφάλωσαν με την μια και στην 22 θέση, δίνοντας το στίγμα για την ποιότητα των ελληνικών bars σε όλο τον κόσμο. Πραγματικά, άφησαν πίσω τους πολύ γνωστά και ιστορικά μπαρ και καταχειροκροτήθηκαν τη βραδιά της βράβευσης. Για την ιστορία, καλύτερο μπαρ, για τέταρτη συνεχή χρονιά, ανακηρύχτηκε το λονδρέζικο Artesian.  Δεν έχουμε παρά να πάμε μέχρι το κέντρο της Αθήνας, για να σερβιριστούμε σε ένα από τα αρτιότερα μπαρ του κόσμου και μετά από τον κατάλογο -καλειδοσκόπιο και τις γεύσεις να περιμένουμε τις νέες ευρηματικές προτάσεις της dream team. Το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα μας παρασύρουν με το νέο τους project, το pop up bar, για το οποίο θα σας έχουμε τις επόμενες μέρες περισσότερες πληροφορίες. 

Χρυσούλα Κυριακοπούλου [email protected]


Spirit News