× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2016

Giraffe

Ένα αυθεντικό Happy Bar

Εδώ, παρ' ότι το κοκτέιλ το έχουν αναγάγει σε επιστήμη, ο πελάτης έχει τον πρώτο λόγο. Θέλουν να θυμούνται το όνομα σου, τι πίνεις και με τι διασκεδάζεις. Όπως λέει και το σύνθημά του, το Giraffe ήλθε για να μας θυμίσει τα happy bars. Και πράγματι, αυτό είναι. Ένα αυθεντικό μπαράκι, που αρχίζει να ζωντανεύει από τις 7μ.μ. εκεί στα όρια του Συντάγματος, εκεί που χτυπάει η καρδιά της πόλης και συμπληρώνει ήδη έναν χρόνο ζωής.  Η μουσική κινείται σε happy jazz, soul, funk ρυθμούς, όπως μαρτυράει και η jazzy διακόσμηση του ζεστού εσωτερικού χώρου του Giraffe με μουσικά όργανα, χαρούμενα χρώματα και την καμηλοπάρδαλη να κάνει αισθητή την παρουσία της παντού.


Είπαμε ότι τα κοκτέιλ εδώ είναι επιστήμη, φτιαγμένα από δυό βραβευμένους μπάρμαν, όπως Παναγιώτης Σωτηρίου και ο Παναγιώτης Αγγέλου. Άρα, μην παραξενευτείτε αν κάποιο κοκτέιλ περιλαμβάνει ένα στικ καπνιστής βρώσιμης λεβάντας, γλυκό ανανά ψημένο με τζίντζερ ή σιρόπι με γεύση χριστουγεννιάτικου μπισκότου. Μην ξεκινήσετε από το The Roof Is on the Fire, διότι η καυτερή του ανάσα από έξη bourbon, βότανα και τσίλι δεν θα σας αφήσει να απολαύσετε, ας πούμε, ένα μαγικό Caribbean Treasure, με εντυπωσιακό passion fruit, βανίλια, δυόσμο και πικάντικο τελείωμα που μαγεύει τον ουρανίσκο. Φυσικά, επειδή εδώ τα signature σε προκαλούν να τα διαλέξεις, αυτό δεν σημαίνει ότι τα κλασικά κοκτέιλ υπολείπονται σε δεξιότητα. Κάθε άλλο, το Negroni, το Manhattan και οι Μαργαρίτες αποτελούν μέρος του μενού του Giraffe.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019