Γορίλας

Ένας «Γορίλας» μας καλεί στη Θεσσαλονίκη

Ο Γορίλας, το all day bar στα Άνω Λαδάδικα, δεν μπορεί με κανένα τρόπο να περάσει απαρατήρητο και όχι μόνο για τη μεγάλη κατακίτρινη πόρτα του, που δίνει χρώμα στην περιοχή, αλλά και για τις fine drinking προτάσεις του, που ανεβάζουν τον πήχη στην συμπρωτεύουσα. Μια επίσκεψη στον Γορίλα θα σου ανεβάσει τη διάθεση, ξεκινώντας από τους πάντα χαμογελαστούς ιδιοκτήτες του Αχιλλέα Πλακίδα, Σωτήρη Πέτρου, Μάριο και Ελίνα Ζλατίνη.


Ο χώρος φωτεινός και χαρούμενος, μίνιμαλ και industrial αισθητικής, με το γκρι και το έντονο κίτρινο να επικρατεί, όπως και το ανοιχτό ξύλο. Το πρωί είναι πάντα φωτεινό και φιλόξενο για να απολαύσεις τον καφέ σου, ενώ το βράδυ άνετα θα λικνιστείς απολαμβάνοντας το cocktail σου.


Όσον αφορά τη μπάρα, βρίσκουμε τους Σωτήρη Πέτρου και τον Γιώργο Νούλη να κάνουν θαύματα, αξιοποιώντας άψογα τα υλικά που διαθέτουν και έχουν δοκιμαστεί στο εργαστήρι του Γορίλα. Εμείς δοκιμάσαμε και τα έξι signature cocktails που μας πρότειναν και δύσκολα ξεχωρίζουμε κάποιο. Όλα διαφορετικά, ευφάνταστα, πρωτότυπα και δημιουργικά. Ωστόσο, σίγουρα προτείνεται το Milagro με τεκίλα, λικέρ δίκταμου, jalapeno, αραβική γόμμα, λάδι άνηθου και νερό τομάτας.
Δεν ξεχνάμε και ότι τις Κυριακές σερβίρεται εξαιρετικό brunch!

Μεγάλος χορηγός

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2018

Δείτε όλα τα nominations του 2018