× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2019

Dos Hermanos

H καρδιά του Mexico χτυπάει στην Κηφισιά

Λίγα μαγαζιά μπορούν να θεωρηθούν σταθερές αξίες στην καρδιά των Αθηναίων. Το Dos Hermanos το αποδεικνύει, απλά, με την 27χρονη παρουσία του στην Κηφισιά, όπου εξακολουθεί να αποτελεί αγαπημένο τόπο διασκέδασης κάθε ηλικίας. Συχνά ανανεώνεται το look, πάντα με ευθεία αναφορά στο Μεξικό, αλλά τώρα φαίνεται πως ο χώρος βρίσκεται στα καλύτερά του. Οι δυο όροφοι έχουν διαφορετικό χαρακτήρα, με τον κάτω πιο νεανικό, ζωντανό και χαρούμενο -συμβάλλει και η θέα στην όμορφη αυλή από τις τζαμαρίες, αλλά και η ζωντανή μπάρα, που δεν σταματάει να ετοιμάζει Μαργαρίτες και άλλα θεαματικά και εντυπωσιακά κοκτέιλ.

Classics, mexican classics, μια λίστα με 8 Margaritas και, φυσικά, τα signature της ομάδας του μπαρ ολοκληρώνουν μια πλούσια λίστα κοκτέιλ, με εξωτική κατεύθυνση. Απολαυστική η κλασική Margarita, τσαχπίνικη η Kinky, πολύ ευχάριστο το Dos Hermanos με τεκίλα reposado, Ancho chilly licqeur, σπιτική μαρμελάδα πορτοκαλιού, νέκταρ αγαύης. Πλούσιο και σύνθετο το φρουτένιο Lucha Libre Mai Tai με παλαιωμένο ρούμι, πουρέ ανανά, τριπλ σεκ, λάιμ και orgeat syrup. Αξιοσημείωτη είναι η Tequileria, με μια μεγάλη συλλογή από τεκίλα κάθε κατηγορίας αλλά και mezcal, ενώ προβλέπεται και degustation τεκίλας.

Οι γεύσεις αποτελούν βασικό κεφάλαιο εδώ. Ο πλούσιος κατάλογος περιλαμβάνει ό,τι μπορεί κανείς να επιθυμήσει από τη μεξικάνικη κουζίνα, από σαλάτες και ορεκτικά μέχρι κυρίως πιάτα, με προσεγμένα υλικά, πολλά αυθεντικά μεξικάνικα. Quesadillas, χειροποίητο λουκάνικο salchichas, taquitos, burritos, chimichanga, πολλά burgers με μεξικάνικο χρώμα είναι στη λίστα.
Μεγάλο ατού του μαγαζιού τα τακτικά λάιβ, με μουσική και χορό, με το γνωστό λατινοαμερικάνικο κέφι.

DOS HERMANOS

Κυριαζή 24, Κηφισιά
Τηλ. 2108087906

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019