× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2017

Pepe Aperitivo

All day κομψό με ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα

Είναι all day, άρα μπορείς να πας και για έναν καφέ. Ταυτόχρονα, όμως, είναι κομψό με δυναμική, θορυβώδη -εντός ορίων- ατμόσφαιρα και συμπληρώνει με σωστό τρόπο την ψυχαγωγική εικόνα της Πλατείας. Φυσικά, δεν θα ρωτήσετε σε ποια Πλατεία αναφέρομαι. Αισθητικά, το Pepe Aperitivo γέρνει προς την κατεύθυνση ενός παραδοσιακού γαλλικού café / bistrot, σε μια επιτυχημένη εκδοχή.


Ο συνδυασμός καλός καφές, επιτυχημένο (aperitif style αλλά όχι μόνο) κοκτέιλ με την υπογραφή του Σπύρου Κερκύρα και φαγητό με επιμέλεια του Γιάννη Στανίτσα, του επιτρέπει να είναι ελκυστικό όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και της νύχτας, και να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις της στιγμής.


Φυσικά, υπάρχουν πολλές προτάσεις. Θα επισημάνω μόνο δύο απλά, για ξεκίνημα. Στα κοκτέιλ, ζητήστε τη long drink πρόταση του μαγαζιού με Jose Cuervo Tradicional Silver, Citrus Oleo Saccharum, Fresh Pink Grapefruit Juice και Fleur De Sel. Από το menu, δοκιμάστε τα paccheri γεμιστά με ραγού λουκάνικου και σάλτσα από pecorino. Γενικά, πάντως, οι ιδέες δεν λείπουν και το σύνολο είναι ενδιαφέρον.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019