× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2017

The Bank Job

Μίξεις που κλέβουν τις εντυπώσεις

Το σημείο ήταν ιδανικό αφού ακριβώς στο χώρο αυτό της οδού Κολοκοτρώνη γινόταν κάποτε η καταμέτρηση των χρημάτων της Γενικής τράπεζας, μια κατάσταση που μπορεί να βάλει φτερά σε έναν αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων και να ανάψει τη φωτιά της έμπνευσής του. Πράγμα που έγινε τελικά. Το παλιό χρηματοκιβώτιο έμεινε στη θέση του και χρησιμοποιείται πλέον σαν πάγκος όπου πλέκονται ειδύλλια πάνω από τα ποτήρια των κοκτέιλ, ο τοίχος έμεινε επίσης «ταλαιπωρημένος» και γυμνός από σοβάδες ώστε να είναι ορατά τα παλιά τούβλα, εξίσου ταλαιπωρημένο φαντάζει και το ταβάνι στο οποίο προστέθηκε ένα σιδερένιο πλέγμα που δίνει την αίσθηση της φυλακής. Γιατί είπαμε ότι μπορεί η ατμόσφαιρα στο The Bank Job να θυμίζει ριφιφί, η ληστεία όμως σπάνια μένει ατιμώρητη, το κόστος πληρώνεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και αυτό έπρεπε να υπάρχει επίσης.
Μέσα λοιπόν στα λιγοστά τετραγωνικά του μαγαζιού αυτού αποδόθηκε η ιδέα μιας τραπεζικής ληστείας κυρίως όμως αυτό το μπαρ κλέβει τις καρδιές των πελατών του με τα ωραία ποτά που επιμελούνται ο Θάνος Τσεκούρας και ο Δημήτρης Τσάλας.
The Bank Job, Κολοκοτρώνη 13, Παλιά Βουλή

BANK JOB (THE)

Κολοκοτρώνη 13, Κέντρο
Τηλ. 6940634363

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019