× Ο θεσμός Τα βραβευμένα bars του 2019 Η τελετή βράβευσης Οι nominations του 2019 Spirit News Χορηγοί

Cascara

Ποτά, φαγητό και μουσική σε κομψό περιβάλλον

Έκανε τη διαφορά στα Μελίσσια από τότε που άνοιξε. Ένας χώρος που δείχνει την άψογη παρέμβαση του designer, τη μελετημένη χρήση των υλικών και της vintage αισθητικής στην επίπλωση, ενώ ο φωτισμός και οι γωνιές που δημιουργούνται με άποψη και εξαιρετική εργονομία, σε καθοδηγούν πού να κάτσεις και να περάσεις καλά.


Στα ποτά, η κάβα είναι ενημερωμένη τόσο-όσο, ενώ τα κοκτέιλ του Cascara ακολουθούν και την… κουζίνα του όχι μόνο για να ταιριάζουν γευστικά αλλά και σαν παιχνίδι για τη μπάρα. Δοκιμάστε το Cascara Lemon Pie, το Hot Ice cream ή το Cascalicious.


Οι μουσικές πάντα χαρούμενες, κεφάτες και λικνιστικές, δεν αποκλείουν κάτι και σε συνοδεύουν χαλαρά στο ποτό ή το φαγητό, ενώ ο χώρος βοηθάει τα live, και το Cascara το ξέρει και τα δουλεύει πολύ.


Το μενού που υπογράφει ο Άρης Τσανακλίδης έχει ως βάση την ελληνική κουζίνα, ενώ του αρέσει πολύ το comfort food. Έτσι, ψάχνει γεύσεις από την υπόλοιπη Μεσόγειο, την Ασία και τη Νότια Αμερική, κάτι που ο Άρης ξέρει να το κάνει εξαιρετιικά. Το σύγκλινο της Μάνης στέκεται με αξιοπρέπεια δίπλα στο Chili con carne, και το αβγό δίπλα στον τόνο με πικάντικη σως.  

CASCARA

Π. Τσαλδάρη 21, Μελίσσια
Τηλ. 2130431495

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019