× Ο θεσμός Οι nominations του 2019 Τα βραβευμένα bars του 2018 Spirit News Χορηγοί

9 Βήτα Home Bar

Cocktail λίστα Prism ή οι κλασικές συνταγές αλλιώς

To cozy, παρεΐστικο και χαλαρό bar του Χαλανδρίου, κάθε χρόνο ωριμάζει με πολύ ωραίο τρόπο. Το φετινό σαφάρι των Bar Awards το βρήκε στα καλύτερα του. Υπεύθυνος της μπάρας παραμένει ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος, που ανεβάζει στροφές και ξεδιπλώνει την ευρηματικότητα του με νέες πολύ ιδιαίτερες συνταγές. Δίπλα του, δυο νέα δυνατά μέλη ο Σπύρος Μινέτος και ο Περικλής Κουμπούρης. Όλη μαζί η ομάδα υπογράφει την τελευταία cocktail κολεξιόν με τον τίτλο Prism.


Μέσα από τις διαφορετικές μείξεις, ο έξυπνος κατάλογος μας μυεί στους νόμους της φυσικής και, συγκεκριμένα, στις ιδιότητες του πρίσματος. Γνωστές και λιγότερο κλασικές συνταγές περνάνε από το πρίσμα της έμπειρης ομάδας και σερβίρονται στα ποτήρια μας με παραλλαγμένο DNA και απρόσμενα υλικά.


Ανάμεσα τους, ξεχωρίσαμε τον κατοπτρισμό της Margarita. Ένα εκρηκτικό cocktail, που σε κάνει να επιστρέψεις στο 9 Βήτα για να το απολαύσεις ξανά. Στην ενότητα των spirits, το bar είναι εξίσου δυνατό, με «ψαγμένες» επιλογές σε φιάλες. Πολύ ενδιαφέρον έχει η συλλογή σε ρούμι και σε ουίσκι.

9 ΒΗΤΑ HOME BAR

Θουκυδίδου 9Β, Χαλάνδρι
Τηλ. 2106801007

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019

Η λίστα των nominations δεν είναι τελική και ανανεώνεται συνεχώς