× Ο θεσμός Οι nominations του 2019 Τα βραβευμένα bars του 2018 Spirit News Χορηγοί

Amigos

Ατμόσφαιρα Μεξικού στη Γλυφάδα

Eίναι γεγονός πως περνώντας την πόρτα του Amigos στη Γλυφάδα η διάθεση αλλάζει, γεμίζει χρώματα και εικόνες από το Μεξικό. Η μεξικάνικη διακόσμηση, η χαλαρή διάθεση του προσωπικού που εναρμονίζεται με τον χώρο, οι λατινοαμερικάνικες γεύσεις και κυρίως η τεκίλα που ρέει άφθονη στο μπαρ, δημιουργούν πράγματι μια αλέγκρα διάθεση σε ένα από τα καλύτερα μεξικάνικα bar restaurant της Αθήνας.


Ο βραβευμένος bartender Στέλιος Παπαδόπουλος έχει επιμεληθεί τη λίστα των cocktails ενώ στο μπαρ της Γλυφάδας ο Σπύρος Πανόπουλος με αρκετή άνεση δημιουργεί ισορροπημένες γεύσεις με βάση την τεκίλα, και όχι μόνο, που συνοδεύουν ιδανικά και το φαγητό.  


Ένα από αυτά τα cocktails είναι το Chili Tommy’s με βάση τεκίλα reposado, τσίλι και σιρόπι αγαύης, μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή μιας tommy Μαργαρίτας. Εδώ, η ένταση του αλκοόλ και ο πικάντικος χαρακτήρας από το τσίλι δημιουργούν ένα εξαιρετικό cocktail που μπορεί να συνοδεύσει ιδανικά τις μεξικάνικες τορτίγιες με τον μοσχαρίσιο κιμά και τις πιπεριές chipotle.
Ανάμεσα στις επιλογές με τεκίλα, θα βρει κάποιος και διαμαντάκια όπως το Taka Taka με βάση το ρούμι, triple sec, σπιτική κρέμα φιστικιού, passion fruit και λάιμ, ένα cocktail με ένταση και πολυπλοκότητα που τελειώνει με μια ελεγχόμενη γλύκα.


Σίγουρα, εάν κάποιος θέλει να περάσει καλά, με μεξικάνικο φαγητό και σωστά ποτά, τότε το Amigos είναι προορισμός. Σε αυτό βοηθούν και τα latin πάρτι με ζωντανή μουσική και χορό που διοργανώνονται κάθε εβδομάδα και δίνουν κίνηση στις μεξικάνικες γεύσεις.

AMIGOS

Κύπρου 65Α, Γλυφάδα
Τηλ. 2108983167

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019

Η λίστα των nominations δεν είναι τελική και ανανεώνεται συνεχώς